wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

David Luning (USA) - in concert - 18/10/2018 20.15 u (UITV.)

Singer-songwriter David Luning is een rijzende ster. In zijn thuisland trekt hij volle zalen en wordt de jongeman uit Noord-Californië geadoreerd en gevolgd door een grote schare fans.

Niettegenstaande geïnspireerd door de grote John Prine, valt Luning muzikaal te vergelijken met collega’s als Ryan Adams, Ray LaMontagne en Hayes Carll. David Luning. Een ware publieksmenner. Van alle markten thuis. Moeiteloos schakelend tussen rauw rockend en ingetogen intiem. Overtuig uzelf van deze charmante verschijning en laat u op donderdag 18 oktober inpalmen door deze jonge bard!

 

Bezoek de website voor meer info: www.davidluning.com
Praktisch
locatieDe Wolken
tijdstip18/10/2018 20.15 u
genummerde plaatsennee
zitplaatsenja
uitverkochtja
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA13 €
Abonnement8 €
Groepstarief9 €
School8 €