wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Amanda Anne Platt & The Honeycutters (USA) - in concert - 27/09/2018 20.15 u

Meeslepende countryrock met een rauw randje: dat is hetgeen Amanda Anne Platt en haar Honeycutters op u loslaten! Variatie troef. Van ingetogen en mooi tot buitengewoon swingend en stevig gepeperd. Muzikaal en qua zang situeert Platt zich tussen schoon volk als Kasey Chambers, Sheryl Crow en Loretta Lynn.

Niemand is verbaasd dat ze tot de nieuwe lichting succesvolle retro-country sterren wordt gerekend. Met recht en reden vervoegt ze het lijstje met namen als Daniel Romano, Sturgill Simpson en Eilen Jewell. Aanstekelijke muziek die blijft hangen: dat is hetgeen waar Amanda Anne Platt & The Honeycutters borg voor staan!

 

Bezoek de website voor meer info: www.honeycutters.com
Praktisch
locatieDe Wolken
tijdstip27/09/2018 20.15 u
genummerde plaatsennee
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsja
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA13 €
Abonnement8 €
Groepstarief9 €
School8 €