wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Seizoensopening: Along Comes Mary - 1958 Exposed - 22/09/2018 20.15 u

‘58 – Back to the future

Dat Mary een cultuurseizoen kan openen, kan iedereen beamen die er vorig jaar bij was. Samen met Al Paone, tonnen enthousiasme, uitstekende muzikanten en een uitgelezen programma maakte ze er een méér dan geslaagde avond van. Het publiek scandeerde achteraf unaniem: ‘Meer van dit!’ Vandaar onze keuze om Mary, met haar vaste band en een spiksplinternieuw programma opnieuw het cultuurseizoen te laten kickstarten met ‘1958 Exposed’.

De Belgische regering organiseerde in 1958 de wereldtentoonstelling op de Heizel. Koning Boudewijn opende de Expo met een oproep tot vrede en sociale en economische vooruitgang, waarna meer dan 42 miljoen mensen de Expo bezochten en vaak stomverbaasd waren over dingen die we vandaag als vanzelfsprekend beschouwen.

Het is exact 60 jaar geleden, een uitstekende reden om de herinnering aan dit wereldevenement van onder het stof te halen. Weet u nog dat er Expo-brood bestond? En Expo-ijs? En dat er zelfs een Côte d’Or paviljoen was? En kent u de beroemde Expo-ster nog? En mogelijk weet u ook nog welke muziek ons toen beroerde?

Mary en haar muzikanten hebben het alvast voor u opgezocht en brengen de muziek van toen weer helemaal tot leven, op een manier zoals alleen Along Comes Mary dat kan. Een muzikale ode aan Expo 58!

 

Marijke Hulsmans: zang • Fabio Canini: gitaar • Rob Vanspauwen: contrabas • Daniel Daemen: saxofoon • Daniel Vanderhoydonks: hammond, trompet • Jelle Wouters: drums

Bezoek de website voor meer info: www.alongcomesmary.com
Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip22/09/2018 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsja
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK5 €
KASSA7 €
Student5 €