WWF presenteert Radio Oorwoud - 't Is altijd wat in mijn habitat - 11/03/2018 15.00 u

Grrroaaaaaar! Oehoe! Piep piep piep! Radio Oorwoud, het knotsgekke radioprogramma, komt naar jullie toe! Met echte muzikanten en een vrolijk zingende beestenboel! Zet je schrap voor rappende nijlpaarden, zeurende pinguïns en protjeslatende capibara's.

Verwacht je aan wervelend en humoristisch muziektheater waarbij het publiek mee op een muzikale expeditie trekt. Een swingende tocht langsheen nevelwouden, toendra’s, stadstuinen, struwelen, mangroves, taiga’s, ijskappen, heides en rotswanden ... een trip tussen veraf en dichtbij (tuin)huis.

De natuur en haar problemen op kindermaat … maar dan wel dansbaar, een beetje stout en vol humor. Een gloednieuwe muziekvoorstelling van het diervriendelijkste (braak-)balorkest ter wereld!In januari 2016 werd in de AB in Brussel met veel geblaat de nieuwe cd voorgesteld aan alle Rangers en aanverwante diersoorten die WWF een warm hart toedragen. '’t Is altijd wat in mijn habitat' krabt, grolt, spint en brult nog wilder dan de eerste cd. Alle aanwezige kinderen maken kans om een van de 10 Radio Oorwoud cd's te winnen! 

Op de nieuwe cd werken een heleboel zangers en zangeressen mee die de liedjes vol vuur inzongen: Bart Peeters, Raf Walschaerts, Mich Walschaerts, Sean Dhondt, Lien De Greef, Lady Linn, Pieter Embrechts, Franky De Smet - Van Damme, Marcel Vanthilt, Ludo Mariman, Sien Wynants, Slongs Dievanongs, Senne Guns, Dimitri Leue, Urbanus, Isolde Lasoen en Arne Vanhaecke.

De theaterversie trekt op pad met Hannelore Bedert, Thomas Vanelslander, Bart Van Lierde en Fleur Hendriks.

Radio Oorwoud startte in 2012 als educatief project van WWF maar groeide uit tot een vaste waarde in het kindercircuit. De debuut CD staat intussen op repeat in meer dan 12.000 klassen en gezinnen. Op een laagdrempelige manier worden thema’s als ontbossing, klimaatverandering, ecologische voetafdruk ... op grappige en muzikale wijze bespreekbaar gemaakt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. WWF bestaat al sinds 1961 en leidt vandaag meer dan 1300 projecten over heel de wereld, gaande van de bescherming van de habitat van orang-oetans tot het oprichten van reservaten voor de reuzenpanda. Van de oprichting van een kleuterschool in Congo tot acties in jouw supermarkt. En dus ook ... een kinder-cd!

Bezoek de website voor meer info: www.radio-oorwoud.be
Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip11/03/2018 15.00 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK12 €
KASSA15 €
Abonnement8 €
5+/Groep10 €
Student8 €