Stoomboot - In concert - 23/02/2018 20.15 u

Het gaat ontzettend hard voor Niels Boutsen alias Stoomboot. Op amper 25-jarige leeftijd is hij al aan zijn derde cd toe. Hij won de Nekka-kleinkunstwedstrijd in 2011, stond op het podium met mannen als Zjef Vanuytsel, Jan De Wilde en Kommil Foo en speelde op Dranouter, Boterhammen in het Park en vele andere festivals.

Stoomboot was ook de titel van zijn eerste album (2014) waarmee hij op een haar na de MIA voor het beste debuut miste. Geen erg, in december 2015 konden Vlaanderen en Nederland kennis maken met zijn tweede cd 'Storm'. En op 28 september 2017 laat hij zijn derde plaat op de wereld los.

Radio 1 en Radio 2 ontdekten al vlug de minzame Niels én zijn liedjes. ‘Groupies’, ‘Nina’, ‘Spanjaard’ en ‘Moe’ liepen hoog mee in de speellijsten. Als er één jonge artiest de échte kleinkunstfakkel heeft overgenomen, dan is het Stoomboot. In Bree staat hij solo op de planken.

‘Toen ik twaalf was vroeg ik een boksbal aan mijn papa omdat een Playstation off limits was. In de plaats kreeg ik een gitaar. ‘Speel hier maar wat op’, zei papa.’ – Niels

Bezoek de website voor meer info: www.stoomboot.be
Praktisch
locatieDe Wolken
tijdstip23/02/2018 20.15 u
genummerde plaatsennee
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA13 €
Abonnement8 €
5+/Groep9 €
Student8 €