Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Bart Herman - In mijn element - 24/03/2018 20.15 u (UITV.)

Na twee en een half jaar schrijven voor zowat de volledige top van de Vlaamse showbizz vond singer-songwriter Bart Herman het de hoogste tijd voor een nieuw, eigen album. Zoals de titel laat vermoeden, voelt Herman zich goed in zijn vel en dat gevoel wil hij delen met zijn publiek. 

‘In mijn element’ bevat tien splinternieuwe, frisse nummers van eigen hand met een grotendeels positieve boodschap. Toch lieten ook thema’s als de vluchtelingencrisis en de dood van één van zijn beste vrienden hem niet onberoerd.

Het album werd geproducet door Jaap Kwakman (de 3JS) en opgenomen in de Studio Arnold Mühren in Volendam. De rijke muzikale arrangementen en de andermaal bijzonder originele en verzorgde teksten maken van dit album wederom een pareltje. Een must voor de Bart Hermanliefhebbers en een absolute aanrader voor al wie houdt van het Nederlandstalig chanson.

 

Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip24/03/2018 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtja
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK16 €
KASSA18 €
Groepstarief14 €
School14 €