Johan Terryn - De ingehuurde man - 13/01/2018 20.15 u

Zijn fel geapprecieerd solo-theaterdebuut ‘Nooit van niks iets’ in 2014, kwam rijkelijk laat in de carrière van Johan Terryn. Maar op een vervolg laat hij niet lang wachten. Met zijn tweede voorstelling ‘De ingehuurde man’  bedient hij zich opnieuw van een groteske stijl en cabareteske uitstapjes. Dat alles om een tragikomisch  verhaal te vertellen over de onmogelijkheid van een liefdesrelatie en de krakkemikkigheid van onze communicatie. 

Onderweg vraagt hij zich af wie al die vreemde spreekwoorden uitvindt, wat vrouwen allemaal met hun kapsel willen communiceren en hoe georganiseerd de misdaad is.

Humor, poëzie, rauwe realiteit en een meeslepende plot zijn nooit veraf als Johan Terryn begint te vertellen. Die aparte vertelstijl, ergens op de rand van theater en comedy, valt misschien nog het best te omschrijven als tragy-comedy. Een humoristische theatersolo over liefde, wraak en Franse les.

‘Bij de eerste lezing die Johan gaf van ‘De ingehuurde man’ zat ik van begin tot einde op het puntje van mijn stoel. Niet alleen is het een heerlijk spannende en ongemeen geestige vertelling, het neemt je ook mee in het hoofd van een bijzonder man. Je kijk op de liefde zal nadien niet meer dezelfde zijn. Johan brengt het met een hartbrekende lichtheid.’ – Veerle Dobbelaere

‘Bijzonder fijne voorstelling vol rake en grappige inzichten en een ontknoping 'The Sixth Sense' waardig. Bovendien is mijn kennis van het Frans er enorm op vooruitgegaan.’ – Thomas Smith

 

Bezoek de website voor meer info: www.johanterryn.com
Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip13/01/2018 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK13 €
KASSA15 €
Abonnement10 €
5+/Groep11 €
Student10 €