Verrassingsvoorstelling - . - 10/01/2018 20.15 u

Psst … Geheimpje! Tot op heden mag er nog niet gecommuniceerd worden over de tournee van deze comedian. Dat hij – ja, het is een hij – geen lichtgewicht is, hoeft geen betoog, want wie de website aandachtig bestudeert, ziet dat deze voorstelling twee keer geprogrammeerd staat in de Breughelzaal, iets wat eerder zelden dan soms voorvalt. Eénmaal als onderdeel van de Humorfabriek, en éénmaal – een dag later – als ‘losse voorstelling’.

Bij aanschaf van een Humorfabriek valt deze voorstelling u automatisch ten deel op woensdag 10 januari. Indien u geen Humorfabriek neemt, kiest u op welke dag u naar deze voorstelling komt. Let wel op: voor de woensdagvoorstelling geldt een voorrang voor mensen met een Humorfabriek.

U kunt ook kiezen om te wachten tot het najaar van 2017, wanneer we de naam bekend maken. We kunnen echter niet garanderen dat er op dat moment nog tickets beschikbaar zijn. De artiest in kwestie is geen onbekende voor de ervaren Humorfabrieker. Hij speelde al eerder in de Breughelzaal, met groot succes.

‘A name so nice, we had to book him twice.’ – Het Breughelteam

 

Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip10/01/2018 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsja
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK11 €
KASSA12 €
Abonnement8 €
5+/Groep10 €
Student8 €