Smeulders & Smeulders - Bachatelles - 17/12/2017 11.00 u

Twee stoelen, twee broers, minstens zoveel passies. Die voor de accordeon bijvoorbeeld, of voor Sebastian, Bach en Johan. Of neem die vier samen, en kijk wat er dan gebeurt? Vergezeld van meerdere concertaccordeons brengen de broers Ivan en Mike Smeulders een veelzijdig en boeiend programma rond het repertoire van de grote/grootste meester uit de klassieke muziek (schrap hier wat niet past, al raden we aan daarmee te wachten tot na het concert!). 

U kent hen misschien van optredens met Bart Peeters of Kapitein Winokio, maar vandaag grijpen deze multi-instrumentalisten terug naar hun roots als klassiek geschoolde accordeonisten. Verwacht geen louter klassiek concert, maar een mengeling van diverse stijlen waartoe de muziek van Bach zich uitstekend leent. Smeulders & Smeulders zouden Smeulders & Smeulders niet zijn als ze zich niet wagen aan jazzarrangementen en balkan- en folkmuziek, waarin de overbekende melodieën van Bach steeds weer te herkennen zijn.

Het Breughelpubliek werd afgelopen seizoen verrast met een sterk staaltje ‘trekzakkerij’ van deze heren in De Wolken. Op algemene vraag keren ‘de Smeuldersen’ terug naar Bree, klaar voor het grote werk: Bachatelles, oftewel Bach in de Breughelzaal. Dat wordt alles behalve een bagatel ... en gegarandeerd een goed huwelijk met het fijnste zondagochtendpubliek van de regio!

Ivan Smeulders: accordeon
Mike Smeulders: accordeon
www.ivansmeulders.be
 

 

Bezoek de website voor meer info: www.mikesmeulders.be
Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip17/12/2017 11.00 u
genummerde plaatsennee
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK13 €
KASSA15 €
Abonnement9 €
5+/Groep11 €
Student9 €