de KOE - HelloGoodbye - 09/12/2017 20.15 u

Een stuk zonder midden

De KOE is nog niet klaar met het midden. Daar waar in ‘Beckett boulevard’ het midden werd gezocht, proberen we dit in ‘HelloGoodbye’ juist te ontlopen. We zoomen deze keer in op het aankomen en vertrekken van mensen. Het stuk wordt enkel opgebouwd met aankomst- en vertrekscènes uit Russische en Westerse literatuur, aangevuld met eigen teksten.

Zijn we opgelucht ergens aan te komen alleen omdat we ergens anders konden vertrekken?  Welk verleden nemen we mee, en welke bagage laten we achter? Wat geven we daarover prijs tijdens een ontmoeting? Hoelang mag een begroeting duren voor het geen begroeting meer is maar een gesprek? En hoe lang mag het afscheid duren voor we de indruk geven dat we nergens naartoe gaan? Waarom blijven we zo graag in de hal als we aankomen? Waarom zijn er mensen die hun jas aandoen om weg te gaan maar vertrekken ze niet? Zijn ze bang om ergens anders aan te komen? 

‘HelloGoodbye’ is een komedie zonder midden, een plek waar het kwadraterend begint en eindigt met vertrekkende mensen die aankomen en aankomende mensen die vertrekken. In ‘HelloGoodbye’ laten acht acteurs in een symbiose van ontvangst- en afscheidsceremoniën vijfendertig personages opkomen en afgaan.

Want niemand blijft.

Van en met: Natali Broods, Sien Eggers, Ans Van den Eede, Tanya Zabarylo, Willem de Wolf, Peter Van den Eede, Michael Vergauwen, Mats Vandroogenbroeck 
Dramaturgische ondersteuning: Louise Van den Eede
Techniek en lichtontwerp: Bram De Vreese en Pol Geusens
Productie: de KOE
Met de steun van de Vlaamse overheid.

Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip09/12/2017 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK14 €
KASSA16 €
Abonnement9 €
5+/Groep12 €
Student9 €