Nele Goossens - Dag Janine en dag José - 10/11/2017 20.15 u

De gevierde, vinnige, niet op haar mondje gevallen cabaretière Nele Goossens heeft een grote stap gezet!

Na drie jaar lang weer  en wind te trotseren, speurend naar bordjes met daarop ‘Te Koop!’, heeft onze fiere heldin een huis gekocht! In hààr ogen een regelrechte villa - maar een die nog verbouwd moet worden. Nele vindt dat niet erg, want ze voelt zich best lekker tussen het grove werkvolk. Zij doet eigenhandig menig cementmolen sneller draaien. Ze werkt hard om de boel in te richten - naar eigen smaak tot in perfectie, als het even kan. Een totaal nieuw leven dient zich aan! 

Maar ... durft zij ook een bezoek te brengen aan de nieuwe kruidenier? De nieuwe bloemist? En die eigenaardige buren, Janine en José, zou Nele het aandurven om ze uit te nodigen voor haar housewarmingparty? Het moet gedaan zijn met oppervlakkige smalltalk. Maar is de wereld wel klaar voor echte diepzinnige gesprekken?

‘Dag Janine en dag José’ is Nele’s derde zelfgeschreven onewomanshow. Het is een luchtige vertelling over het leven van alledag, met onderliggend een gevoelige noodkreet om een integer bestaan.  Een nieuw bestaan, als het mag van hierboven.

Argeloos grappig, snel, gevarieerd, en een tikkeltje literair. Herkenbaar voor iedereen die in deze jachtige wereld droomt van een beetje houvast.

Spel: Nele Goossens
Regie/coach: Colette Notenboom
Spelcoach: Tanja Van der Sanden
 

Bezoek de website voor meer info: www.nelegoossens.be
Praktisch
locatieDe Wolken
tijdstip10/11/2017 20.15 u
genummerde plaatsennee
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA13 €
Abonnement8 €
5+/Groep9 €
Student8 €