Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Ben Segers, Bert Huysentruyt, Dominique Mondelaers & Lucas Van den Eynde - Hells Bells - 14/04/2018 20.15 u (UITV.)

In hun repetitiekot zijn de Hells Bells gedurende twee avonden per week de rocksterren die ze zouden willen zijn. Buiten de vier met eierdozen geïsoleerde muren, zijn Gerrie, Werner, Geert en Freddy echter vier midlifers die hun ietwat grijze bestaan zien wegtikken op de fabrieksklok van een met sluiting bedreigd bedrijf.

Al jaren dromen de Hells Bells over het opnemen van die ultieme plaat waarmee ze zullen doorbreken. Het platspelen van festivalweides is dan enkel een kwestie van tijd. De bewuste plaat komt altijd ter sprake als het even wat slechter gaat. Wanneer het bedrijf waar ze werken daadwerkelijk de deuren sluit, moet de buikriem aangehaald. De problemen stapelen zich op en BANG ... Daar is ze weer: de plaat. Zouden ze hun jarenlange droom nu echt gaan realiseren? Ze hebben als werklozen een zee van tijd, een boek vol ideeën, zelfs al een potentiële coverfoto, ... Er is slechts één probleem: ze hebben geen geld.

Crisis stimuleert creativiteit en plots komt er een waterdicht businessplan: snel geld verdienen met een commerciële kerstsingle. Voor één keer offeren de Hells Bells hun heilige geloofwaardigheid op en gaan ze commercieel plat op hun buik. Met het geld dat binnenstroomt, kopen ze de vrijheid om eindelijk hun droom te realiseren.

Met: Ben Segers, Bert Huysentruyt, Dominique Mondelaers, Lucas Van den Eynde 
Productie: Jimmenas vzw

Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip14/04/2018 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtja
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK18 €
KASSA20 €
Abonnement14 €
Groepstarief16 €
School14 €