zo 18 maart 2018

Roffa Tango Trio

Agenda

Zin in een gezellige avond uit, een goed theaterstuk of een verrassend concert? Op deze pagina vindt u de voorstellingen die Cultuurcentrum De Breughel binnenkort voor u in petto heeft. Indien u op zoek bent naar een workshop of vormingssessie kan u binnenkort terecht in de sectie Vorming. Voor opera- en cultuuruitstappen kan u binnenkort terecht op de pagina Uitstappen. Tentoonstellingen worden weldra toegevoegd onder het menupunt Expo.

Chris Pureka (USA) - In concert - 21/09/2017 20.15 u

Terug de ring in! Dat dacht deze feministische singer-songwriter toen ze na een lastige periode in haar leven Massachussetts ruilde voor Portland (Oregon) aan de andere kant van de VS. Portland werd niet alleen haar nieuwe thuis, maar ook een inspiratiebron voor haar nieuwe album, waarvan de titeltrack ‘Back in the ring’ het eerste nummer was dat ze schreef. 


Chris begeleidt haar aangrijpende, soms rauwe songs op gitaar. Er hangt een duistere en desolate sfeer in haar werk. Muziek in hokjes stoppen is zelden een goed idee, maar als het dan toch moet, plaats haar dan naast Mary Gauthier, Gillian Welch, Awna Teixeira, Ani DiFranco en Gregory Alan Isakov. Met die laatste tourde ze regelmatig samen. 

 

Praktisch
locatieDe Wolken
tijdstip21/09/2017 20.15 u
genummerde plaatsennee
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA13 €
Abonnement8 €
Groepstarief9 €
School8 €