De Held in Parketzaal De Wolken

vrijdag 1 april 2017

't Zit er weer bijna op: seizoen 2016-2017! Droevig nieuws, inderdaad. Laten we echter niet treuren, want er is ook heugelijk nieuws te melden! Wij, het Breughelteam, hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten! Integendeel, we hebben gas gegeven. Plankgas … en dit met als resultaat: een verbluffend aanbod voor 2017-2018! En als we verbluffend zeggen, dan bedoelen we ook verbluffend!


In die mate dat we al staan te popelen om het met u te delen! We houden echter de lippen stijf op elkaar tot op onze jaarlijkse presentatiedag op 10 mei! Nog geen tickets voor deze geanimeerde avond? Geen probleem, maar wacht toch niet te lang en schrijf u, liefst vandaag nog, in op www.presentatiedag.be. Ah ja, kan u zich niet vrijmaken op 10 mei? Geen probleem, maar vergeet dan zeker niet onze seizoensbrochure aan te vragen.


Alvorens we definitief afscheid nemen van seizoen 2016-2017 … nog een kort sprintje naar de finish!


Tip Jar - In concert - 23/03/2017 20.15 u

Tip Jar is het muzikale project van Bart de Win en Arianne Knegt. Bart de Win draait al heel wat jaren mee in de muziekwereld, was vijftien jaar lang 'Vaste Man' bij Gerard  van Maasakkers, tourt met internationale artiesten als Iain Matthews, Walt Wilkins en The Birds of Chicago, speelde met mensen als Greg Trooper en Kevin Welch, gaf les aan jong talent als Shirma Rouse en Miriam West en bracht daarnaast onder eigen naam drie albums met rootsmuziek uit. Arianne Knegt debuteerde als leadzangeres bij country- en rockabillygroep ‘Mary-lou & The Good Old  Boys’ en maakte deel uit van Bart’s band ‘The Simple Life’.  

Onder de naam Tip Jar (letterlijk: fooienpot) bundelde het tweetal de krachten, met als resultaat inmiddels al twee fijne duet-cd’s met sterke wortels in de americana en uitstapjes naar pop, folk, bluegrass, blues en  jazz. Eerlijke en pure muziek, waarin steeds de essentie en het karakter van het liedje het uitgangspunt is.  

'Hoogstaande americana uit Nederland. Pure schoonheid. Gesmeed met een ongebreidelde liefde voor muziek lukte het Bart de Win en Arianne Knegt opnieuw een voortreffelijke plaat te maken'. - OOR

'Goudeerlijke, zorgvuldig gecomponeerde en veelal héél fraai gezongen liedjes die hun ontstaan meer ontlenen aan de weidse vlakten van Texas dan aan de kleigrond van Noord-Brabant. Uitmuntende harmonieën'. -  Altcountryforum

Bart de Win: toetsen, gitaar, zang
Arianne Knegt: zang, ukelele
Harry Hendriks: gitaar, banjo, zang

Praktisch
locatieDe Wolken
tijdstip23/03/2017 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA13 €
Abonnement8 €
Groepstarief9 €
School8 €