wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

Compagnie Barbarie - Modders (8+) - 24/03/2019 15.00 u

In ‘Modders’ zien we een aantal moeders aan het werk. In hun wereld vol goede bedoelingen werken de dingen echter tegen hen. Geen enkele stoel staat recht, geen enkel kleedje past, geen borstel die nog veegt en niemand die luistert. In het leven van deze moeders is alles wankel. Maar doorgaan zullen ze! Niks aan de hand! Alles onder controle! Steeds redden ze zich uit de chaos die hen omringt, zoals het een moeder betaamt.

De Barbaries nemen dit keer hun leven naast de scène mee op de planken. Want na enkele jaren volleerd moederschap is het hoog tijd om deze toestand kritisch te bekijken. Moeder zijn is vandaag de dag geen evidente taak. Geplet tussen de moedermaffia’s en de welbedoelde me-time-goeroes probeert elke moeder zich staande te houden. Gebukt onder de allesverpletterende verantwoordelijkheid lachen we vrolijk onze angsten en onkunde weg.

‘Modders’ is een absurde, komische voorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar, waarin elk kind een inkijk krijgt in het wel en wee van een moederhoofd en tot de ontdekking komt dat die alleswetende heldin ook maar een mens is. Want elke moeder moddert maar wat aan. Och, tenslotte is opvoeden nog altijd makkelijker dan afvallen.

Spel: Liesje De Backer, Amber Goethals, Lotte Vaes en Sarah Vangeel. • Regie: Karolien De Bleser • Vormgeving: Michiel Van Cauwelaert • Kostuums: Viv Van der Poel • Geluid en Techniek: Saul Mombaerts en Frouke Vangheluwe • Grafische vormgeving: Nick Mattan en Ben Raes • Coproductie met BRONKS, Villanella en beeldsmederij DE MAAN • Met dank aan C-mine Genk, CC de Werft Geel en Toneelhuis Antwerpen

Bezoek de website voor meer info: www.compagniebarbarie.be
Praktisch
locatieCultuurhuis De Zeepziederij
tijdstip24/03/2019 15.00 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK10 €
KASSA12 €
Abonnement6 €
5+/Groep8 €
Student5 €