wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

David Galle - Erover - 12/12/2018 20.15 u

‘Je moet er soms eens over gaan om te zien waar de grens ligt.’

‘Erover’, Davids vierde volavondshow, houdt opnieuw een vinger aan de pols van wat er nu leeft en is bovendien een logisch vervolg op ‘En dan’. Daarin brak hij nog een lans voor de persoonlijke vrijheid, maar tegenwoordig beseft hij dat er grenzen zijn. We leven in het vrije Westen. Waar alles kan en alles mag. Alles? Niet echt. Er zijn grenzen. Die zijn wel open, maar niet voor discussie. U mag veel, maar dat is volledig uw eigen verantwoordelijkheid. Volgt u nog? David nodigt u uit om samen op zoek te gaan naar waar de grens ligt. Wat is erover?

Mis het niet, want dit is dé kans om normaal te worden, een cursus ‘hoe word ik een bijdragend lid van de samenleving’ én een garantie op het wegwerken van uw grensoverschrijdend gedrag. Of toch binnen de grenzen van het mogelijke. David Galle (°1980) is 15 jaar actief als standupcomedian en won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas. Daarnaast was hij te zien in de zondagavondprogramma’s ‘De kazakkendraaiers’ en ‘Twee tot de zesde macht’ (één), en acteerde hij in het sketchprogramma ‘Echt niet OK’ (één) en de successerie ‘Bevergem’ (Canvas).

‘Galle is een van de weinige Vlaamse comedians die de échte stand-uptraditie avondvullend in ere houdt, en hij doet dat met vakmanschap en bravoure.’ - De Standaard

Tekst & spel: David Galle • Licht & techniek: Dave Werbrouck • Productie & management: BB - Bram Bostyn

Bezoek de website voor meer info: www.davidgalle.be
Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip12/12/2018 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtnee
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK16 €
KASSA18 €
Abonnement12 €
5+/Groep14 €
Student12 €