De KolonieMT - BiZAR - 16/12/2017 15.00 u (UITV.)

Kijk binnen in het huis van een prettig gestoorde oma. In haar vrolijke bestaan wordt ze opgeschrikt door een soort klusjesman, die allerlei ‘reparaties’ komt uitvoeren. Hij opent kasten, sleutelt aan toestellen en vindt steeds iets wat hem compleet verrast. Zij is soms geamuseerd, soms gegeneerd, soms verstoord en soms compleet gestoord door wat hij allemaal uitvoert. Oma en de klusjesman spreken een bizarre taal die niet te verstaan is, maar die toch iedereen begrijpt.

BiZAR is een speelse en muzikale voorstelling vol auditieve en visuele verrassingen. Een absurde en woordeloze choreografie voor kleuters, waarin herkenbaarheid en Belgisch objectensurrealisme samen een walsje dansen. Absurd huiselijk muziektheater voor iedereen vanaf 4 jaar.

De vormgeving van BiZAR, een inventieve huiskamer met herkenbare en ongewone recyclagevoorwerpen, ontspringt aan het wonderlijke brein van theatermaker-bricoleur Pat Van Hemelrijck (Alibicollectief, Radeis). De muziekscore en het maffe klankenarsenaal zijn van de hand van Bo Spaenc (DE KOLONIEMT) en de regie is van Marie-Odile Dupuis (Théâtre des 4 Mains).

‘Compleet geschift en maf en oh zo leuk’   - Tuur Devens, Theaterkrant.nl

Spel & manipulatie objecten: Kristin Arras en Marc Weiss
Vormgeving: Pat Van Hemelrijck
Kostuums & vormgeving: Marie Kersten
Spelcoaching & regie: Marie-Odile Dupuis
Compositie & muziektheatrale
coaching: Bo Spaenc
Techniek: Dries Bellinkx en Loïc Scuttenaire


i.s.m. CC De Borre & Centre culturel de la Vallée de la Nethen, Beauvechain. BiZAR kwam tot stand in het kader van de culturele samenwerking tussen de Vlaamse en de Franse Gemeenschap.
 

 

Bezoek de website voor meer info: www.dekoloniemt.be
Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip16/12/2017 15.00 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtja
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK12 €
KASSA15 €
Abonnement8 €
5+/Groep10 €
Student8 €