vr 23 februari 2018

Stoomboot

Wim Helsen - Er wordt naar u geluisterd - 26/10/2017 20.15 u (UITV.)

Voor 'Er wordt naar u geluisterd' legde Wim Helsen zijn oor te luister bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor.

Wim Helsen won voor zijn eerste voorstelling de Neerlands Hoop prijs, en voor zijn derde en vierde telkens de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling in Nederland van dat theaterseizoen. 'Er wordt naar u geluisterd' is zijn vijfde voorstelling. 

De voorstelling ging op 1 december 2016 in première in Amsterdam, daarna heeft Wim Helsen de voorstelling een seizoen geproefdraaid in Nederland. Nu is ze klaar voor Vlaanderen. Dit vond de pers in Nederland alvast: 

‘De gekte van Helsen excelleert.’ - NRC

‘Uniek en absurdistisch.’ - Telegraaf

‘Wim in absolute topvorm.’ - Volkskrant

‘Helsen blijft een grandioze acteur die je puur door zijn gortdroge voordracht naar adem kan laten happen.      ( ... ) Als hij het absurdistische terrein betreedt, is Helsen superieur.’ - Parool

‘Dat de dood een voedingsbodem is voor (al dan niet morbide) grappen, bewijst Wim Helsen in zijn nieuwe show ... Helsen wekt deze eenzame zielen subtiel tot leven, zonder oordeel, maar met een oneindig mededogen. Dat maakt zijn vijfde programma opnieuw tot een grootse theatergebeurtenis.’ - Elsevier

Let op: In tegenstelling tot de andere voorstellingen uit de Humorfabriek, staat deze voorstelling geprogrammeerd op een donderdag.

Tekst en spel: Wim Helsen
Coaching: Johan Petit en ElsDejonghe
Techniek: Joris Pesic
Ontwerp: Robert Muda van Hamel
 

 

Bezoek de website voor meer info: www.wimhelsen.be
Praktisch
locatieBreughelzaal
tijdstip26/10/2017 20.15 u
genummerde plaatsenja
zitplaatsenja
uitverkochtja
laatste ticketsnee
geannuleerdnee
frequentieEenmalig
Tarieven
VVK20 €
KASSA22 €
Abonnement18 €
5+/Groep19 €
Student18 €