wo 31 oktober 2018

Circustheater van de bovenste plank! Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Geschikt vanaf 8 jaar.

5+/groep-abonnement

Het 5+ abonnement is de formule voor de doe-het-zelvers onder ons! In tegenstelling tot de thematische pakketten biedt dit abonnement de mogelijkheid om, tegen een verminderd tarief, zelf een keuze te maken uit het eigen Breughelaanbod. Dit omdat u bijvoorbeeld, ten onrechte, weinig vertrouwen heeft in de door het Breughelteam samengestelde thematische abonnementen of omdat u graag experimenteert en van verschillende genres proeft. Vanaf 5 tickets per persoon voor verschillende voorstellingen, met uitzondering van onze seizoensopening, geniet u van het 5+ tarief.

En hier blijft het niet bij. Koopt u voor minstens € 45 aan abonnementen (bv. een Humorfabriek, of een Zolderdames- en een Mozart Enzo-abonnement), dan ontvangt u hierna alle losse tickets voor eigen Breughel-voorstellingen ook aan het 5+ tarief.

Kleine zijnoot: als vanouds zijn de voorstellingen uit de Humorfabriek en het Kluchtenluik in de 5+ formule vóór 2 juli 2018 enkel beschikbaar op de balkonrijen O, P, Q en R zolang de voorraad strekt. Dit ten gunste van de verkoop van volledige Humorfabrieken en Kluchtenluiken.

Het 5+/groepstarief is geldig voor onderstaande voorstellingen: